Nettbutikk
Hundekurs for alle hunder

I vår hundeskole finner du utdannede og flinke hundeinstruktører som holder ulike kurs, tema-kvelder og privattimer. Hos vår hundeskole kan man trene innendørs, som gjør det svært lettvint og behagelig å gå kurs og trene hele året!
Alle våre kurs går over 5 moduler/5 uker, så du trenger ikke være redd for å gå glipp av noe. Kursene våre er innholdsrike og omfattende. Vi tar gjerne imot henvendelser om ønsker på kurs.
Våre instruktører bruker positive og belønningsbasert treningsmetoder. 

Våre hundekurs

Her finner du en liste over hvilke kurs vi tilbyr:

  • Knøttekurs: For de aller minste valpene, 8 - 16 uker gamle. Lek, kos og rotrening. Kontakt og belønning.

  • Valpekurs: For de litt større valpene, 3 mnd - 10 mnd. Vi bygger videre på god sosialisering og miljøtrening, kontakttrening samt grunninnlæring av enkle øvelser.

  • Hverdagslydighet: Her lærer du og hunden nyttig hverdagslydighet og de vanligste øvelsene hunden bør kunne i hverdagen (sitt/ligg/bli/innkalling osv).

  • Klassisk Lydighet: Øvelser til bronsemerket.

  • Zendog: Finn den viktige av-knappen hos hunden din - for en stressfri hund (og eier).

  • Kontakt og Samspill: Lær deg å spille på lag med hunden din! Finn riktig motivasjon, og få på plass kontakten som legger grunnlaget for all videre trening sammen.

  • Passering/gå pent i bånd: For hyggelige turer sammen med din bestevenn.

  • Høflig hund: Her lærer hunden seg “manerer” i hverdagen som feks å hilse pent, ta godbiter forsiktig fra hånden og la gjester komme inn uforstyrret.  

Pris på kurs: 3 000,- per ekvipasje Vi tilbyr også egne privattimer for de som har hunder med utfordringer knyttet til aggressjon, frykt og annen problemadferd som har vist seg vanskelig å håndtere og trene bort på egenhånd.

Privattime/Atferdskonsultasjon: 75 minutter (30 min samtale/teori og 45 min trening) kr 890,-

Booking av kurs eller privattimer online eller gjennom telefon 70 12 20 00

Kontakt oss for mer informasjon om våre hundekurs

Kontakt