Nettbutikk
Doghouse Ålesund ansatte 

Les mer om de ansatte i Doghouse Ålesund. Vi alle har en forkjærlighet for hunder og vil ta godt vare på deres beste venn.

Sara Ytterland

Gründer Lucky Cuts Hundesalong og daglig leder og eier av Doghouse Ålesund.

Sara har storpuddelen Maya på 3 år, huskatten Moe og papegøyen Rasmus (grå jako) hjemme.

Sara har drevet oppdrett av hund i en årrekke, på blant annet griffon og dalmatiner, og har i dag et lite oppdrett på storpuddel i fargen sølv. Sara har vært aktiv i hundesporter som klassisk lydighet og agility, og har også drevet omplasseringen GoLucky i 10 år. Hun har jobbet mye med atferd på hund, og da spesielt problematferd. 

Sara har gått innføring i hundefaget ved høyskolen i Nord-Trøndlag, håndtering av problematferd hos Turid Buvik i tillegg til en rekke kurs og seminarer opp igjennom årene. De siste årene har hun drevet Lucky Cuts Hundesalong og du treffer henne fortsatt som hundefrisør der. 

Funfact: Jeg elsker smaks-kombinasjonen av chilli og lakris!

Stine Myklebust

Atferdskonsulent og hundetrener avdeling Doghouse Hundeskole.

Stine har to hunder hjemme; en golden retriver-tispe med navn Tuva 3 år, og shih-tzuen Chivas 13 år.

Stine er en av våre flinke hundetrenere og er utdannet ved innlandet hundesenter med spesialfelt innenfor atferd og problemløsning. Hun har også gått kurset “elite hundeeier” ved Nordisk heste- og Hundeterapiskole, samt førstehjelpskurs for hund.

Stine ønsker å kunne hjelpe andre hundeeiere til å få et godt samarbeid, og en mer harmonisk hverdag med sin hund. Forståelse av hundens språk, atferd og gode innlæringsmetoder står høyt i fokus. Hun har fokus på blant annet mental aktivisering, selvtillitsbygging og stressredusering. Stine har vært innom de fleste hundesporter. For øyeblikket jobber hun mest innenfor spesialsøk med sine hunder. Stine vil holde kurs i Hundeskolen, og tar også på seg private konsultasjoner. 

Funfact: Jeg liker å skyte med pil og bue!

Silje

Atferdskonsulent og hundetrener avdeling Doghouse Hundeskole.

Silje har erfaring med mange ulike dyr, både som avløser og fra hestesenter, men i hovedsak hunder. Silje har gått instruktørkurs hos Oslo Hundeskole og NKK, hundetrenerkurs hos Canis Hundeskole, og trinn 1 hundetrener hos Innlandet Hundesenter. Hun har deltatt på kurs med Anders Hallgren, Turid Rugaas, Lisbeth Borg de Waard, Amber Batson med flere. Hun har også vært aktiv i Norske Redningshunder, sommer og vinter, drevet blodspor og ettersøk, og er oppdretter.

Silje har hatt flere hunder, blant annet labrador, dachs og border collie. Hun er også oppdretter av labrador. Silje finner du i Hundeskolen vår, der hun vil holde kurs og privattimer. Hun er opptatt av hverdagslydighet og å kunne bistå hund og eier til å få et harmonisk liv sammen.

Funfact: Jeg har løyperekord fra Ullsheim til Vinsrygg med slede og 3-spann; to labradorer og en dachs!

Dina

Leder hundebarnehage og hundefrisør.

Dina har kommet hele veien fra Nederland for å lede hundebarnehagen vår. Dina har fagbrev som dyrepasser og utdanning som hundefrisør fra Nederland. I tillegg har hun tidligere leder og management erfaring. Hjemme har hun frem hunder, tre av rasen shih tzu , som hun og så har et lite oppdrett på , samt to blandingshunder som hun har reddet fra shelters. Dina snakker engelsk, tysk og nederlandsk, og lærer nå norsk.

Hanne

Hundefrisør – hundetrener.

Hanne er vårt nyeste tilskudd i staben og på tross av sin unge alder har hun allerede fått en del erfaring med hundefaget. Hun har vært hundefører og hunderøkter i militæret, og har erfaring med skarpe hunder. Hun har akkurat fullført et år som praktikant ved Fjellanger hundesenter og har Labrador Tello på 18 mnd som hun trener aktivt med.

Hanne har masse positiv energi og tar utfordringer på strak arm!

Tobias

Barnehageassistent.

Tobias er vår student fra NTNU, som hjelper til i barnehagen. Han har fra før en del erfaring med pass av hund og er ivrig etter å lære mest mulig om hundefaget. Bøker om atferd og trening går ned på høykant!

Tobias er aktiv og går gjerne de lengste turene med hundene i barnehagen.

Amanda

Resepsjonist.

Amanda treffer du i resepsjonen og hun tar de fleste uteveringsvaktene i barnehagen. Hjemme har hun tibetansk spaniel, felix på syv år. Amanda er veldig glad i dyr og særlig hunder.

Helene

Tilkallingsvakt.

Helene er vår blide tilkallingsvakt, som tar en del utleveringer og hjelper til med lufting i barnehagen.

Jørgen

Jørgen driver nettbutikken vår og rekker ut en hånd der det trengs ellers!

Kontakt oss gjerne om mer informasjon om hundesenteret

Kontakt